silvermoon - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

mye skjerTenkte å oppsummere litt hva som skjer i livet mitt for tiden. Så så mye skjer nå. Første semester går mot slutten. Jeg tror ikke jeg kommer til å sette så stor pris på juleferien som denne i 2015! Skolen setter opp prøver etter prøver, og når dette rushet er over, kommer tentamen. Er bare glad eksamenstiden ikke er her enda.. Blir deilig å bli ferdig med alt dette! Samtidig er det snart forestilling i Festiviteten ang. dans. Gleder meg. I år går jeg på moderne, hip hop og jazz.

Nylig har jeg bestemt meg for å begynne på crossfit. Dette ser jeg veldig frem til. Har vært på noen prøvetimer. Timene er sykt harde, men elsker det. Har vært litt dårlig etter noen av prøvetimene. Jeg vet ikke hva det er, men blir kvalm og den ene gangen følte jeg at jeg måtte spy. Dette gjør at jeg må stoppe opp. Man kjører naturligvis seg selv hardere når man blir pushet og satt opp mot andre..  Jeg skal i alle fall ikke gi meg. Regner med at det blir bedre desto mer jeg trener. Jeg har tross alt bare trent crossfit 3 ganger, hahah. Sånn er det når man har høye mål for seg selv. Og førsteinntrykk er alt. Er det ikke det de sier?

I tillegg har jeg akkurat fullført trafikalt grunnkkurs! Er bestemt på å ta motorsykkel lappen. Tenk så gøy! ÅHH. Som sagt, mye skjer. 

- Marthe 

hits