silvermoon - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

uken som gikk


Sist uke var jeg på jobbdager hos Nettavisen i Oslo. SÅ GØY. Det var utrolig kjekt, og jeg skjønner mer og mer hvilken retning jeg vil i. Jeg har fortsatt alle dører åpne, men journalistikk virker skikkelig spennende. Alle var utrolig hyggelige og hver dag var annerledes! Føler meg utrolig heldig for at jeg fikk være med på så mye som jeg fikk. Det var virkelig en positiv opplevelse. På bildene over var jeg på Lindex i Karl Johan og  fikk filme fine Line og Kathrine til Side2. Flinke, flinke jenter! Moteansvarlig Line og jeg laget også en sak om "årets best kledde" som du kan lese HER.

Akkurat nå sitter jeg og hører på Childish Gambino. Donald Glover er virkelig et multitalent! For det første er han sykt morsom(har du sett stand-up filmen hans?), spiller i Magic Mike XXL ooog lager bra musikk. Han er definitivt favoritten min etter Kendrick Lamar.

Julemusikk kan fort gjøre meg utålmodig, så da gjør hip hop alltid susen. Jeg er dessverre ikke av den typen som kan sitte å høre på julemusikk i to timer å pynte juletreet i tre. Men jeg elsker jul! God jul! Du må slappe av, spise sjokolade og senke skuldrene. 

- Marthe

hits