silvermoon - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Små klipp fra 2015

(skrevet 28.01.16)

Hei folkens! Håper det går bra med dere. Fra min side ligger jeg fortsatt i sengen med en helt sinnsyk forkjølelse. Når man ikke engang orker å komme seg på hip hop treningen vet man at en er syk, hahah. Høydepunktet i uken. Jeg er hvertfall på bedringens vei og lever! 

 Tenkte jeg kunne vise dere en liten video jeg akkurat la på youtube (og instagram i går) hvor jeg har lagt sammen litt klipp fra året som gikk. Den er veldig kort, men jeg velger å kalle den "teaser" fordi jeg har en lengre video liggende på pcen. Let me know if you're interested. 

Ønsker alle en fin fin kveld. 

- Marthe 
Mareritt

Hei!

Nå sitter jeg hjemme godt plassert foran denne skjermen med Karpe Diem på ørene. Gjett hvem som er blitt full i influensa? Jo, det er selvfølgelig meg! Jeg har ikke gjort noe produktivt på to dager nå. Slik det er for tiden har jeg ikke rom for å være syk! Men hva kan man gjøre? Vel, jeg sitter for øyeblikket på pcen og leser et par blogger og fyller harddisken opp. Det var rett  før jeg mistet alle bildene mine her om dagen. Marerittet hvor alle bildene forsvinner er aldri langt borte. Dessuten skjedde det med meg for et par år siden. Det var heldigvis ikke tilfellet denne gangen. PCen var bare ufattelig treg og filene hadde ikke dukket opp enda. Hendelsen var såpass skremmende at jeg gikk til kjøp på en stor harddisk få dager etter. Den er foreløpig fylt med over 100 GB, ooog jeg tror ikke jeg er halvveis engang. Må sikre og frigjør litt plass. Har kanskje litt over gjennomsnittet mange bilder og videoer? 

Her er noen bilder jeg fant igjen fra i sommer, den er dypt savnet:

Sjarmerende? Snakkes

- Marthe
23.01.16

Processed with VSCOcam with a6 preset


 
 Det nærmer seg slutten på januar, og i går var så koselig! Martine var med meg på crossfit. Deretter dro vi på kaien og spiste på MM. Da vi kom, var det veldig mange folk pga lunsjtider, men vi ble sittende til det nesten var tomt og det nye påfyllet var på vei; lørdagskvelden vet du. Slike dager er skikkelig undervurdert!

- Marthe
Black and white

Processed with VSCOcam with b1 preset
Processed with VSCOcam with b1 preset- Marthe
2016


Processed with VSCOcam with hb2 presetGodt nyttår!

- Marthe

Design laget av Julie Viktoria
hits