silvermoon - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Bergen

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with t1 preset

 Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with acg preset

Litt bilder i fra da jeg var i Bergen en helg. Sykt gøy helgetur!

- Marthe
hyttetur

DCIM\100GOPRO\GOPR0406. DCIM\100GOPRO\GOPR0451. DCIM\100GOPRO\GOPR0453. DCIM\100GOPRO\GOPR0467. DCIM\100GOPRO\GOPR0474. DCIM\100GOPRO\GOPR0535.

- Marthe
Nerja

  
  

For et par dager siden kom jeg hjem fra Spania. Er så utrolig takknemlig for at jeg fikk dra til varmere strøk i år! I fjor var jeg med venninnen min, men i år dro jeg med mamma og pappa. Vi var i en liten by utenfor Malaga en uke. En uke gikk utrolig fort, men tror nok 2 uker hadde blitt for mye. Jeg trodde jeg skulle bli solbrent første dagen. Jeg vet ikke med dere, men jeg har alltid vært den blekeste av alle i gjengen! Men nå, for første gang i hele mitt liv ble jeg faktisk kalt brun! Hahah, alt er visst mulig. There is hope! 

<3

- Marthe
en dag i april

en dag i april med altfor hullete bukser

        

- Marthe
nyttårsball 2016

Her er noen bilder fra nyttårsballet som ble holdt på Maritim hotellet i Haugesund. Utrolig fin kveld! Bra mat, musikk og folk. 

Nå har jeg endelig vinterferie. Ah, hva skulle jeg gjort uten ferier? Har ingen konkrete planer enda, men bare noen tanker. Jeg vet denne ferien kommer til å gå som et knips (i likhet med alle andre ferier) så jeg skal nyte hvert sekund, minutt, time og dag av vinterferien. Kos dere masse!

- Marthe

Design laget av Julie Viktoria
hits